Covid-19

CORONA INFORMATION

Åben, men i nødberedskab
Sundhedsstyrelsen har bestemt, at vi skal udskyde alle tandrensninger, tandeftersyn og almindelige behandlinger. Klinikken er dog fortsat åben for dig som patient, hvis du har tandpine eller er i en kritisk situation med dine tænder. Er du i tvivl, så tag kontakt til os. Det er vores pligt som sundhedspersonale, fortsat at kunne hjælpe medborgere i nød.

Streng hygiejne
På vores klinik udfører vi altid korrekt håndhygiejne, og vi anvender medicinske engangshandsker, engangsmundbind og beskyttelsesbriller eller visir. Vi rengør, desinficerer og steriliserer altid vores instrumenter, og vi bærer rent kliniktøj, og rengør klinikken efter bestemmelserne i de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer for tandklinikker. Under nødberedskabet er vi desuden iført særligt beskyttende dragter.

Alle skal være trygge
Vi har stillet håndsprit frem i receptionen og i venteværelset. Vi giver ikke hånd, og har ikke ubeskyttet kontakt med patienter. Vi har desuden taget ekstra forhåndsregler, så du kan holde afstand til eventuelt andre ventende patienter i vores venteværelse.

Mere information
Du kan læse mere om Corona-virus samt finde ofte stillede spørgsmål på hjemmesiden coronasmitte.dk.

Ring til os på klinikken, hvis du har spørgsmål i øvrigt.